Akıncı İlkokulu
04822462001
akinciilkokulugmail.com

VİZYON

Bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği dinamik beyinlerle bölgemize örnek olabilecek, ülkemizin geleceğine yön verebilecek bir okul olmaktır.

MİSYON

Kurucumuz Ulu Önder Atatürk’ün ilkeleri ve devrimleri ışığında evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin aydın bireyleri olabilecek, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.

Öğretim Şekli :normal

normal